Avalon Trainingen

Liefde is….kennis verzamelen over en voor je dierbare paard en je eigen vaardigheden verbeteren!

 

Voor privé trainingen neem contact op via mail via contact pagina of via avalonsbegeleiding@live.nl

 

Tijdens de training zal Angela Remie alle lesstof en vragen met betrekking op het trainen en rijden van je paard toelichten. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er wordt nadruk gelegd op het krijgen van antwoorden! Deze cursussen organiseren we alleen op de locatie van Avalon, Breda, Nederland.

 

Avalon Theorie School, op aanvraag

 

Het is nu de juiste tijd, je kan het niet meer uitstellen, niet meer wachten! Het moet er echt van komen.

Voor wat? Voor Avalon Theorie School van 4 bij elkaar horende modules. We gaan in het najaar 2021 wederom van start met nieuwe groepen!

je kan inschrijven voor een zondagmiddag groep of een donderdag avond groep.

Een donderdag avond groep start op 9 sept. 2021. 

Een zondag groep start op 12 sept. 2021 

Aanmelden via pb/Facebook of avalonsbegeleiding@live.nl.

Voor meer info lees onderstaand bericht.

Meer info over Avalon Methodiek: Youtube kanaal Angela Remie.

Ik ben een paarden en mensen coach. Mijn voornemen is om nog meer mensen en hun paarden te bereiken met mijn kennis en mijn verhaal. Niet via online programma’s, niet via boeken, maar gewoon face to face. SAMEN met de voeten en hoeven in het zand. Het echte werk! Avalon Methodiek- Filosofie is gebaseerd op mensen de puurheid van het paard laten ervaren en geeft het paard de ruimte zijn puurheid te laten zien. Dan komt de schoonheid vanzelf, daar ben ik van overtuigd. Ik ben gespecialiseerd in het aanleren en creëren van een betere authentieke band tussen mens en paard en daarmee, heel belangrijk, gezondere en mooiere bewegingen van het paard.

Waarom naar Avalon Theorie School? Mijn persoonlijke motivatie en de urgentie om mijn kennis door te geven is belangrijk, omdat er teveel verkeerde training methodes en beelden rondcirkelen in de media. O.a. de kijk op paarden, hoe ze bewegen, hun uitstraling is niet in orde. Niet alleen de jury’s beoordelen verkeerd. Er moeten betere beelden onder de aandacht worden gebracht. Ik en de deelnemers die de cursus al hebben gevolgd zijn heel enthousiast over Avalon theorie lessen. Ondanks dat smaken verschillen, kunnen we toch beter met zijn allen. We hebben een mening over een combinatie, op de video of foto. Vind je het wel mooi of niet. Ik zie dat terug in de media, ik zie dat terug aan de likes op een bepaalde video of foto. Wat ik wil gaan bereiken is, dat jij weet wat je zou moeten zien, dat je weet wat mooi is aan een beweging, foto of video. Kan je je mening goed onderbouwen? Waar kan je dat aan zien. Nog belangrijker, hoe ziet dat er uit bij jouw paard. Ik leer je hoe je dat per direct weer kan doorkoppelen naar de praktijk.

De middelen die we gaan gebruiken komen uit mijn eigen materiaal en paarden, jouw eigen materiaal-paarden-vragen, foto’s, video’s. Geloof me, er zijn zo veel onderwerpen en punten waar je op moet letten of zou moeten letten, om te bepalen wat beter en wat minder goed is. We beginnen in deze lessen met de belangrijkste basis. Onmogelijk om dat allemaal in deze aankondiging te verwerken. Verbeter de paarden wereld en begin bij jezelf!

Om meer bewustzijn te krijgen in de kijk op paarden heb ik jou nodig! Ieder die op een andere manier naar betere, gezondere en vast en zeker mooiere bewegingen van een paard kan streven en dat dan ook nog eventueel zelf aan de wereld kan laten zien, is grote winst! Begin met vergroten van jouw kennis en met jouw paard(en). Wat denk je ervan? Ben je er klaar voor, ben je er aan toe? Gaan we er voor! Kosten deze basis serie van 4 modules: € 149,50 incl. koffie, thee en lesmateriaal ( bij aanmelding aanbetaling van 35,00).

 

4 donderdag avonden van 19:30 tot 22:00/ 9 sept, 23 sept, 21 okt, 18 nov 2021

4 zondag middagen van 13:30 tot 16:00/ 12 sept, 10 okt, 24 okt, 21 nov 2021.

(tijden kunnen eventueel worden aangepast in overleg met groep)

Kan je niet alle data, gemiste modules mogen altijd bij een andere groep worden ingehaald.    Wat denk je? Ga je de uitdaging aan. Vergroot je kennis bij Avalon.

Avalon Boost Training en Inspiratie Dagen 2021

AVALON BOOST TRAINING EN INSPIRATIE DAGEN !

Op zondagen: 11 juli, 1 aug, 29 aug, 26 sept.  2021 van 10:00 tot 18:00 organiseren we een Avalon Boost Dag

Leer alles over de Avalon methode. De voordelen, het aanleren, basiswerk en hoger niveau.

De kosten voor de gehele dag als deelnemer met paard incl. groom zijn 125,–.

Wil je zonder paard deelnemen, dan zijn de kosten 45,– voor de gehele dag.

Uiteraard inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee.  En voor de mensen die willen een simpele avondmaaltijd.

Deze dag gaat plaatsvinden op de Avalon locatie. Kan je eigen paard niet mee, onze paarden zijn beschikbaar.

Ben je erbij. Dat zou te gek zijn! Aanmelden via contact pagina.

Unieke Avalon Cursus Anatomie – Biomechanica – Massage 2021

Wegens de corona crisis en bijbehorende maatregelen is het lastiger om in grotere groepen te werken. Deze cursus vervalt voorlopig. ( voor de deelnemers: er komt nog een inhaaldag voor de gemiste modules. Stuur een mail als je een module hebt gemist en wil inhalen)

Voor advies op maat mag je altijd contact opnemen met  Lilian de Haas of Angela Remie.

Deze lesstof hoort iedere verantwoordelijke paarden eigenaar te weten!

Overal leer je wel het een en ander over o.a. spieren en massage. Maar in deze uitgebreide en unieke cursus leer je hoe het echt werkt voor je paard! De cursus, alleen gegeven bij Avalon, is een introductie van essentiële basiskennis, basis technieken en nodige verdieping: naast een uitgebreide theoretische onderbouwing leer je spier gerelateerde problemen herkennen.

De thema’s die aan bod komen zijn: sportmassage en ontspanningsmassage: massage heeft een heilzame en herstellende werking. Het werkt ontspannend, haalt blokkades weg en ondersteunt het spierstelsel. Bowen techniek: een zachte vorm van masseren die het bindweefsel behandelt , energetisch werken: op basis van wetenschappelijk onderzoek.

De basis cursus van 4 modules start in het voorjaar en najaar en wordt gegeven door Lilian de Haas, eigenaar van Edelhart. Zij is één van de beste gediplomeerde Sportmasseurs en heeft een jarenlange schat aan ervaring op het gebied van massage bij paarden én mensen. Daarnaast is zij gecertificeerd Bowen therapeut, gespecialiseerd in energetische behandelingen , oplossen van lichamelijke en mentale blokkades waardoor het lichaam als totaal weer in balans komt. Denk aan bijv. opgelopen trauma’s, gedragsproblemen, te vroeg afspenen, stofwisselingsproblemen, etc.

Daarnaast zal Angela Remie alle training- en rij technische lesstof toelichten. Er is ruimte voor het stellen van vragen en er wordt nadruk gelegd op het krijgen van antwoorden! Deze cursus organiseren we alleen op de locatie van Avalon, Breda, Nederland.

Liefde is….kennis verzamelen over je dierbare paard!

 

 

 

 

       

Informatie Avond 28 oktober 2019 (gratis)

28 okt 2019  gratis open informatie/ vragen avond Avalon Methodiek

Deze avond is bedoeld voor ieder die geïnteresseerd is in de Avalon Methodiek.

Tijd: 19:15 tot 21:00.

Aanmelden via avalonsbegeleiding@live.nl

We zijn in 2017 verhuist naar een prachtige locatie nabij Breda!

We zijn eind 2017 in volle galop aan het opruimen, klussen, inpakken en verhuizen geweest!  Ben je benieuwd naar onze nieuwe  locatie in het bosrijke buitengebied van Breda.  Hou dan deze website in de gaten. Het gehele jaar door organiseren we evenementen en 1 op 1 trainingen.  Heb je interesse in de Avalon Methodiek en trainingen stuur ons gerust een mail.

Avalon Boost Training Dagen 17 en 18 juni 2017 waren een groot succes!

 
*

2 maart 2017 Avalon Academy bijeenkomst – uitreiking certificaten, levels en sterren

Avalon leerlingen bijeenkomst was een groot succes! Ook in 2017 houden we een leerlingen bijeenkomst op 2 maart.

2016-03 Avalon Academy uitreiking certificaat Levels en Sterren 2

Maart 2015 heeft de jaarlijkse bijeenkomst voor Avalon leerlingen plaatsgevonden. Tijdens deze avond legt Angela uit hoe de Avalon opleiding is opgebouwd. De diverse Levels geven het niveau van paard en ruiter aan en bij volledige beheersing van alle onderdelen van het Level wordt dit bekrachtigd met een certificaat en daarbij behorende Ster. Als eerbetoon werd even stilgestaan bij de paarden die niet meer onder ons zijn, maar die grote betekenis hebben gehad voor de ontwikkeling van de ruiters. En dan het feestelijke moment…Angela die de certificaten en sterren persoonlijk overhandigt aan de aanwezigen (voor degenen die verhinderd waren, zullen de certificaten op een ander moment overhandigd worden). Van harte gefeliciteerd met het mooie resultaat! Aansluitend wordt er nog gezellig nagekaart met een hapje en een drankje.

Wil je meer weten over de Avalon Methodiek en de opleiding? Laat het ons weten! Stuur een mail naar avalonsbegeleiding@live.nl.

2016-03 Avalon Academy uitreiking certificaat Levels en Sterren 4

2015 Avalon Boost Training Dagen/ Week (wk 32 en 35)

Avalon BOOST CAMP

Het idee om jaarlijks intensieve trainingsweken, weekenden en dagen te organiseren is begin 2014 ontstaan. Een zg. BOO(S)T CAMP. Vorig jaar is razend enthousiast gereageerd op deze weken. Derhalve organiseren we ook dit jaar in augustus twee Boostweken tw wk 32 en 35.

Het mag duidelijk zijn: in deze afzonderlijke weken gaan we ons helemaal onderdompelen in de training van onze paarden, waardoor je vaardigheden in alle facetten een enorme boost krijgen. Ook dressuurspecialist
Angela Remie gaat haar paarden intensief trainen. Je krijgt een mooi beeld over de Avalon Methodiek gebaseerd op horsemanship, dressuur en academische rijkunst.
Deze trainingen zijn bedoeld voor iedereen die interesse heeft!
Doordat je met anderen samen traint is het erg leerzaam en inspirerend om naar elkaar te kijken en ervaringen uit te wisselen.

Wat gaan we doen
– 5 dagen training (maandag t/m vrijdag, ook mogelijk om 1 of meerdere dagen te komen meedoen)
– 09:30 uur aanvang
– 10:00 – 12:00 uur training Angela en haar paarden
– 12:15 uur lunch
– 13:00 uur aanvang lessen deelnemers gegeven door Angela
– 21:00 uur einde dag

We zullen de dag nabespreken/evalueren tot uiterlijk 21:00 uur, maar iedereen bepaalt zelf hoe lang hij/zij wil blijven. Eerder naar huis i.v.m. andere afspraken is uiteraard geen probleem. Maar het is natuurlijk ook gezellig om te evalueren tijdens het avondeten (op eigen kosten). Maaltijdsalade, pizzaatje of als iemand lekker kan kokkerellen…dan houden we ons aanbevolen. In het leslokaal staat een koelkast waar je e.e.a. koel kunt zetten en een magnetron/oven.

Belangrijk:
– Voor overdag graag wat van je eigen hooi meenemen voor je paard. We kunnen het hooi dan mengen om koliek te voorkomen.
– Eventueel krachtvoer als je paard blijft overnachten.
– Graag de paddock/stal van je paard zelf uitmesten.

Wanneer
– week 32 (ma 3 augustus t/m vrij 7 augustus).
– week 35 (ma 24 augustus t/m vrij 28 augustus).

Week 33 en 34 is Avalon gesloten.

We hopen je er ook dit jaar (weer) bij kunt zijn.
Bij verdere vragen of aanmelden, laat het me weten! Mail naar avalonsbegeleiding@live.nl.

Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in!

Hartelijke groet,
Angela en team

Avalon Boost Weekend fantastisch!

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven Angela Odin en Luca

Avalon’s Boost Weekend 2015 met mijn twee prachtige paarden Odin en Luca was fantastisch! Wat hebben ze hun best gedaan om samen met mij de Avalon Methodiek aan het grote publiek te laten zien. Er zullen binnenkort nog veel meer mooie beelden volgen via YouTube kanal Angela Remie – Avalon ( zie button rechts boven)!

Het was geweldig om te zien hoe de verschillende combinaties zich hebben ontwikkeld, veel mooie en leerzame momenten waarvan we hebben kunnen genieten met elkaar. Tevens was Lilian de Haas (gastdocent bij Avalon) aanwezig om de ruiters te adviseren bij eventuele vragen over spieren/spiergebruik. En om deze clinic kracht bij te zetten was er de mogelijkheid om de deelnemers met hun paard te laten vereeuwigen door een professionele fotograaf.

We danken alle praktijkdeelnemers en hun paarden voor hun fantastische inzet, veel succes met het uitwerken van de nieuwe oefeningen.

Op naar de volgende jaarlijkse Avalon Boost evenementen!

Tot slot speciale dank voor het Avalon team die dit weekend geholpen hebben om het mede tot een succes te maken!

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven3

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven1

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven2

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven4

2015 Avalon Boost Clinic mei Massenhoven5