Agenda

2021 Agenda. Deze pagina wordt regelmatig  ge – update. 

Op deze pagina staan de datums van onze evenementen. Onder aan de pagina een uitgebreidere uitleg hierover.

Een paard onderhouden en een goede training geven is een tijdrovende kostbare aangelegenheid. Maar jouw paard is  je heel dierbaar en verdient het allerbeste! Wij bieden daarom voor iedere beurs een Avalon traject aan. Het is altijd mogelijk om privé trainingen en meerdaagse trainingen te volgen. Kom eens meekijken bij een privéles, boost training dagen, Avalon cursussen of naar onze gratis open informatie avonden.

Stuur gerust een mail over  vragen, tarieven, aanmelden, privé trainingen, onderstaande Avalon evenementen, adres Avalon locatie, regio’s,en trainingsdata voor trainingen op je eigen locatie. Je vind het mail adres op de contact pagina.

Gratis informatie avond Avalon Methodiek. Nieuwe datum volgt nog.
Geïnteresseerden, nieuwe leerlingen en Avalon leerlingen zijn altijd welkom op de informatie avond over de Avalon Methodiek.

Kennis maken met Avalon Methodiek in beeld : You Tube kanaal Angela Remie – Avalon. Op dit kanaal zetten we op regelmatige basis leerzame video’s. Alvast een inspirerende video om een indruk te krijgen.

 

Deze agenda wordt regelmatig ge – update. Voor uitgebreidere uitleg over de Avalon evenementen kijk wat meer onderaan de pagina 🙂

Avalon theoriecursus start op 9 sept en op 12 sept. 2021

Avalon boost training dagen: 11 juli, 1 aug, 29 aug, 26 sept.

Voor info stuur gerust een mail via contact pagina.

 

11 juli 2021  Avalon Boost Training Dag.

Tijd: 10:00 tot 17:00, afhankelijk van het aantal deelnemers kan de dag(en) langer duren. Je kan voor 1 of meerdere dagen inschrijven.
Meld je NU aan, dan weet je zeker dat je op een gewenst tijdstip je les kunt volgen. Je volgt privéles en kijkt mee bij de andere trainingen.  Zeer leerzaam en inspirerend. Kosten € 125,– als praktijkdeelnemer/paard, 1 les, p.p. per dag. je mag je eigen groom meenemen zonder extra kosten.  als deelnemer zonder paard  € 45,– p.p. per dag.

1 aug Avalon Boost Training Dag

Tijd: 10:00 tot 17:00, afhankelijk van het aantal deelnemers kan de dag(en) langer duren. Je kan voor 1 of meerdere dagen inschrijven.
Meld je NU aan, dan weet je zeker dat je op een gewenst tijdstip je les kunt volgen. Je volgt privéles en kijkt mee bij de andere trainingen.  Zeer leerzaam en inspirerend. Kosten € 125,– als praktijkdeelnemer/paard, 1 les, p.p. per dag. je mag je eigen groom meenemen zonder extra kosten.  als deelnemer zonder paard  € 45,– p.p. per dag.

Najaar 2021

De kunst van Balans, bewustwording en beweging programma voor ruiters en paardentrainers. datum volgt nog.

Avalon is gesloten wegens vakantie van ma 2 aug. tot zo 15 aug. 

 

Aanvang Avalon Theorie School, 4 bij elkaar horende modules. Op donderdag of zondag.

Donderdag groep: 9 sept, 23 sept, 21 okt, 18 nov. 2021

Zondag groep: 12 sept, 10 okt, 24 okt, 21 nov. 2021

Avalon Boost training Dagen : 29 aug 2021, 26 sept 2021.

**************************************************************************************

Een uitgebreidere uitleg over onze evenementen, alle vinden plaats op de Avalon locatie in Breda:

Avalon Theorie School. Het is nu de juiste tijd, je kan het niet meer uitstellen, niet meer wachten!  Het moet er echt van komen. Voor wat?  Voor Avalon  Theorie School. We zullen ieder begin van het jaar en najaar een nieuwe cursus van 4 modules starten.

De urgentie van Avalon Theorie School!

Ik, Angela Remie,  ben een paarden en mensen coach. Mijn voornemen voor de komende jaren is nog meer mensen en hun paarden bereiken met mijn verhaal. Niet via online programma’s, niet via boeken maar gewoon face to face.  Samen met de voeten en hoeven in het zand. Het echte werk!
Avalon Methodiek is gebaseerd op mensen de puurheid van het paard  laten ervaren en geeft het paard de ruimte zijn puurheid te laten zien. Dan komt de schoonheid vanzelf, daar ben ik van overtuigd. Ik ben gespecialiseerd in het aanleren en creëren van een betere band tussen mens en paard en gezondere bewegingen voor het paard.
Waarom moet dit project worden gerealiseerd? Mijn persoonlijke motivatie en de urgentie om dit project te starten is erg belangrijk omdat er teveel verkeerde beelden rondcirkelen in de media, de kijk op paarden en hoe ze bewegen en hun uitstraling is niet in orde. Niet alleen de jury’s beoordelen verkeerd…. Er moeten betere beelden onder de aandacht worden gebracht. Ik ben erg enthousiast over mijn project, omdat ik weet dat vele van jullie niet helemaal exact weten waar op te letten. Ondanks dat smaken verschillen, kunnen we toch beter met zijn allen.

We hebben een mening over een combinatie op de video of foto. Vind je het wel mooi of niet.  Ik zie dat terug in de media, ik zie dat terug o.a. aan de likes op een bepaalde video of foto. Wat ik wil gaan bereiken is dat jij weet wat je zou moeten zien, dat je weet wat mooi is aan een beweging, foto of video. Kan je je mening goed onderbouwen? Waar je dat aan kan zien. Hoe ziet dat bij jou paard er uit. Ik leer je hoe je dat per direct weer moet doorkoppelen naar de praktijk.
De middelen die we gaan gebruiken komen uit mijn en jouw praktijk. Mijn eigen materiaal en paarden, jouw eigen materiaal-paarden-vragen, foto’s, video’s. Geloof me, er zijn zo veel onderwerpen en punten waar je op moet letten of zou moeten letten,  om te bepalen wat beter en wat minder goed is. Onmogelijk om dat in deze aankondiging te verwerken.
Om meer bewustzijn te krijgen in de kijk op paarden heb ik jou nodig! Ieder die op een andere manier naar betere, gezondere en vast en zeker mooiere bewegingen van een paard kan streven en dat dan ook nog aan de wereld kan laten zien, is grote winst! Begin bij jezelf en met jouw paard(en).

Wat denk je ervan?  Ben je er klaar voor, ben je er aan toe? Gaan we er voor! kosten voor deze cursus zijn € 165,–

 

Avalon Boost Training Dag(en), Weekend en Week. 

Na het succes van afgelopen jaren organiseren we ook in dit jaar Avalon Boost evenementen voor jou! Avalon Methodiek is net even anders dan alles wat je tot zo ver hebt geleerd, de methode is veel meer uitgediept en geeft veel meer uitleg, verbinding,  verfijning en zachtheid. Deze kennis en manier van werken met paarden willen we graag met jou delen! We hebben al een grote groep paardenliefhebbers kunnen bereiken. Weten wat de Avalon methodiek kan betekenen voor jou en je paard? Kom dan eens meedoen, met paard of als deelnemer zonder paard. Je kan ook voor 1 of meerdere dagen inschrijven.

Het is gebleken dat er binnen de groep Nederlandse en Belgische ruiters grote interesse is voor Boost trainingen in de vorm van een dag training, weekend of 3-4-5 daagse. Uiteraard zijn deze dagen uitermate interessant voor paardenliefhebbers, ruiters, trainers, grondwerkers, menners die eens nader kennis willen maken met de verfijnde en oplossingsgerichte Avalon Methodiek. Tijdens deze dagen gaan we ons helemaal onderdompelen in de training van en kennis over onze paarden, waardoor jij en je vaardigheden in alle facetten een enorme boost krijgen. Doordat je met anderen samen bent is het erg leerzaam en inspirerend om naar elkaar te kijken en ervaringen uit te wisselen. Ook Angela zal een aantal haar paarden trainen en tijdens deze training uitleg geven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen op ieder niveau. Wil je meer dan 1 praktijk training per dag, dat is ook mogelijk.

• 1 tot 5 daagse training
• 10:00 aanvang
• 10:30 tot tenminste 17:00 training gegeven door Angela Remie.

Praktijkdeelname p.p. per dag: 1 dag theorie en praktijk, 1 praktijkles van 55 min. : € 125,– per dag. Je eigen groom is welkom zonder extra kosten.

Deelname zonder paard: € 45,– per dag.

Inclusief heerlijke lunch, koffie en thee. en voor degene die willen een simpele avondmaaltijd.

Je kan overnachten op ons terrein, tegen kleine vergoeding. Er zijn (mini)campings en meerdere Bed and Breakfast gelegenheden binnen een straal van 10 km, op eigen kosten. Je paard kan bij ons blijven logeren.
Ben jij erbij? Voor verdere informatie en aanmelden voor de gehele Boost week of dag(en) , mail naar angela@avalonsruiterbegeleiding.nl of avalonsbegeleiding@live.nl

Je kan deze Avalon boost dagen ook boeken voor jezelf en/of voor je stalgenoten op jullie locatie, boost training op maat 🙂 Neem even contact op over de tarieven.

Noteer alvast alle evenementen in je agenda! Avalon Academy is the place to be.

 

De kus Bon en Luca Angela Remie