Agenda

2018 Agenda

Op deze pagina staan de datums van onze evenementen. Onder aan de pagina een uitgebreidere uitleg hierover.

Een paard onderhouden en een goede training geven is een tijdrovende kostbare aangelegenheid. Maar jouw paard is  je heel dierbaar en verdient het allerbeste! Wij bieden daarom voor iedere beurs een Avalon traject aan. Het is altijd mogelijk om privé trainingen en meerdaagse trainingen te volgen. Kom eens meekijken bij een privéles, boost training dagen, Avalon cursussen of naar onze gratis open informatie avonden.

Voor vragen over tarieven, aanmelden, privé trainingen, onderstaande Avalon evenementen, adres Avalon locatie,
regio’s,en trainingsdata, mail naar avalonsbegeleiding@live.nl.

Gratis informatie avond Avalon Methodiek op 25 jan. 2018. Van 19:30 tot 21:00. Nieuwe datum volgt nog.
Geïnteresseerden, nieuwe leerlingen en Avalon leerlingen zijn altijd welkom op de informatie avond over de Avalon Methodiek.

Kennis maken met Avalon Methodiek in beeld : You Tube kanaal Angela Remie – Avalon. Op dit kanaal zetten we op regelmatige basis leerzame video’s. Alvast een inspirerende video om een indruk te krijgen. Onderaan de pagina meer informatie over agenda en uitleg evenementen.

 

 

 

Avalon Theorie School, aftrap was in dec. 2017

Tijd avond: van 19:15 tot 21:30: 21 dec, 18 jan, 15 feb, 15 mrt.

Tijd zondag, van 14:15 tot 16:30 : 7 jan, 21 jan, 4 feb, 18 feb.

Nieuwe data najaar volgen nog.

 

Februari 2018

* Aanvang Basiscursus Unieke Avalon cursussen Biomechanica – Anatomie – Massage op 25 feb.

25 februari: start van een nieuwe groep. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

De gehele cursus bestaat uit vier bij elkaar horende modules.

Module 1. Ontspanningsmassage 25 februari. Module 2. Sportmassage 11 maart.
Module 3. Bowen 25 maart. Module 4. Energiewerk 8 april.

Onder aan deze pagina meer info over deze unieke cursus.

 

Maart 2018

*1 maart:  jaarlijkse leerlingen bijeenkomst, uitreiking levels

 

April 2018

* 22 apr Avalon Boost Dag.  Tijd: 11:00 tot 17:00,  afhankelijk van het aantal deelnemers kan de dag langer duren.
Meld je NU aan, dan weet je zeker dat je op een gewenst tijdstip je les kunt volgen. Je volgt privéles en kijkt als theoriedeelnemer mee bij de andere trainingen. Zeer leerzaam en inspirerend. Jou bijdrage € 75,– als praktijkdeelnemer als je 1 les volgt. Meerdere lessen mogelijk. Theoriedeelname aan deze dag is € 35,–

 

Juni 2018

* 10 juni De kunst van Balans, bewustwording en beweging programma voor ruiters en paardentrainers

* 23 juni Avalon Boost training dag, 11:00 – 17:00
* 24 juni Avalon Boost en  Art in Motion Dag – proeven, 11:00 – 17:00

 

Juli 2018

*  Avalon Boost Training Dagen, week 29, ma 16 t/m vrij 20 juli

Avalon is gesloten van van 21 juli t/m 4 aug.

Augustus 2018
* Avalon Boost Training Dagen, week 32, ma 6 aug t/m 10 aug.

 

September 2018
* Aanvang unieke Avalon basis bursus Biomechanica – Anatomie – Massage, data volgen nog.

* Aanvang Avalon Theorie School, data volgen nog.

 

**************************************************************************************

Een uitgebreidere uitleg over onze evenementen:

Avalon Theorie School. Het is nu de juiste tijd, je kan het niet meer uitstellen, niet meer wachten!  Het moet er echt van komen. Voor wat?  Voor Avalon  Theorie School. We zijn van start gegaan op 21 dec. 2017. We zullen ieder begin van het jaar en najaar een nieuwe cursus van 4 modules starten.

De urgentie van Avalon Theorie School!

Ik, Angela Remie,  ben een paarden en mensen coach. Mijn voornemen voor de komende jaren is nog meer mensen en hun paarden bereiken met mijn verhaal. Niet via online programma’s, niet via boeken maar gewoon face to face.  Samen met de voeten en hoeven in het zand. Het echte werk!
Avalon Methodiek is gebaseerd op mensen de puurheid van het paard  laten ervaren en geeft het paard de ruimte zijn puurheid te laten zien. Dan komt de schoonheid vanzelf, daar ben ik van overtuigd. Ik ben gespecialiseerd in het aanleren en creëren van een betere band tussen mens en paard en gezondere bewegingen voor het paard.
Waarom moet dit project worden gerealiseerd? Mijn persoonlijke motivatie en de urgentie om dit project te starten is erg belangrijk omdat er teveel verkeerde beelden rondcirkelen in de media, de kijk op paarden en hoe ze bewegen en hun uitstraling is niet in orde. Niet alleen de jury’s beoordelen verkeerd…. Er moeten betere beelden onder de aandacht worden gebracht. Ik ben erg enthousiast over mijn project, omdat ik weet dat vele van jullie niet helemaal exact weten waar op te letten. Ondanks dat smaken verschillen, kunnen we toch beter met zijn allen.

We hebben een mening over een combinatie op de video of foto. Vind je het wel mooi of niet.  Ik zie dat terug in de media, ik zie dat terug o.a. aan de likes op een bepaalde video of foto. Wat ik wil gaan bereiken is dat jij weet wat je zou moeten zien, dat je weet wat mooi is aan een beweging, foto of video. Kan je je mening goed onderbouwen? Waar je dat aan kan zien. Hoe ziet dat bij jou paard er uit. Ik leer je hoe je dat per direct weer moet doorkoppelen naar de praktijk.
De middelen die we gaan gebruiken komen uit mijn en jouw praktijk. Mijn eigen materiaal en paarden, jouw eigen materiaal-paarden-vragen, foto’s, video’s. Geloof me, er zijn zo veel onderwerpen en punten waar je op moet letten of zou moeten letten,  om te bepalen wat beter en wat minder goed is. Onmogelijk om dat in deze aankondiging te verwerken.
Om meer bewustzijn te krijgen in de kijk op paarden heb ik jou nodig! Ieder die op een andere manier naar betere, gezondere en vast en zeker mooiere bewegingen van een paard kan streven en dat dan ook nog aan de wereld kan laten zien, is grote winst! Begin bij jezelf en met jouw paard(en).

Wat denk je ervan?  Ben je er klaar voor, ben je er aan toe? Gaan we er voor! Op 25 jan. 2018  is er alvast een gratis algemene informatie avond over de Avalon Methodiek. Avalon Theorie School – Avond , van 19:15 tot 21:30: 21 dec, 18 jan, 15 feb, 15 mrt.  Avalon Theorie School – Zondag, van 14:15 tot 16:30 : 7 jan, 21 jan, 4 feb, 18 feb. Nieuwe data najaar volgen nog.
Kosten Avalon Theorie School: € 95,– voor 4 avonden of 4 middagen.

2018- Basiscursus Unieke Avalon cursussen Biomechanica – Anatomie – Massage

Er start een nieuwe groep in feb. 2018 en in sept. 2018. De gehele cursus bestaat uit vier bij elkaar horende modules.

Module 1. Ontspanningsmassage 25 februari. Module 2. Sportmassage 11 maart.
Module 3. Bowen 25 maart. Module 4. Energiewerk 8 april.

Deze cursus is bedoeld als de nodige basis informatie, onmisbaar voor de Avalon leerling
en iedere weldenkende paardeneigenaar en paardentrainer.

Je bijdrage in jouw opleiding! De gehele cursus van 4 modules kost € 175,– incl. lesmateriaal, advies op maat, koffie en thee.

Tijd: van 13:00 tot 16:30

Deze cursus start ieder begin van het jaar en in het najaar en is een aanrader voor
iedere paardenliefhebber en paarden eigenaar!

 

2018 – 23 en 24 juni Avalon Boost Training Dag – Art in Motion Dag, Avalon proeven, Wernhout.
Meld je NU aan als praktijkdeelnemer, dan weet je zeker dat je op een gewenst tijdstip je les kunt volgen. Je volgt 1 privéles van 50 min. en kijkt als theoriedeelnemer mee bij de andere trainingen. Zeer leerzaam en inspirerend. Jou bijdrage als praktijkdeelnemer € 75,–. Meerdere lessen per dag is mogelijk.  Incl. gebruik paddock, lunch, koffie en thee.

Jouw bijdrage als theoriedeelnemer (zonder paard) is € 35,–. Incl.  lunch, koffie en thee.

Heb je een eigen paard, wil je geen concoursen meedoen maar heb je wel behoefte aan uitdaging? Doe dan mee aan deze dag(en). Je gaat een proef uit het Avalon proevenboek in studeren, je mag eventueel zelf je outfit en muziek uitkiezen. Het door Angela zelf ontwikkelde Avalon Proevenboek met daarin de uitleg over deze dag is verkrijgbaar bij Avalon. Kosten proevenboek € 25,–
Tip: studeer een proef in die op dit moment haalbaar is. Meldt je alvast aan zodat we de planning zo snel mogelijk kunnen gaan maken! Succes met dit mooie project!

2018 – Zomer – Avalon Boost Training Dagen – Weken

Locatie Breda – Effen. Week 29, ma 16 t/m vrij 20 juli. Week 32, ma 6 aug t/m 10 aug.
Na het succes van afgelopen jaren organiseren we ook in 2018 Avalon Boost evenementen voor jou! Avalon Methodiek is net even anders dan alles wat je tot zo ver hebt geleerd, de methode is veel meer uitgediept en met veel meer verfijning en zachtheid. Deze kennis en manier van werken met paarden willen we graag met jou delen! We hebben al een grote groep paardenliefhebbers kunnen bereiken. Weten wat de Avalon methodiek kan betekenen voor jou en je paard? Meer informatie? We sturen jou graag informatie toe over de Avalon Methodiek en Avalon opleiding.

Jij kan ook voor 1 of meerdere dagen inschrijven!

Het is gebleken dat er binnen de groep Nederlandse en Belgische ruiters grote interesse is voor Boost trainingen in de vorm van een dag training, weekend of 3-4-5 daagse. Uiteraard zijn deze dagen uitermate interessant voor ruiters die eens nader kennis willen maken met de verfijnde en oplossingsgerichte Avalon Methodiek.

Tijdens deze dagen gaan we ons helemaal onderdompelen in de training van en kennis over onze paarden, waardoor jij en je vaardigheden in alle facetten een enorme boost krijgen. Doordat je met anderen samen bent is het erg leerzaam en inspirerend om naar elkaar te kijken en ervaringen uit te wisselen. Ook Angela zal haar paarden trainen en tijdens deze training uitleg geven. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen op elk niveau. Wil je meer dan 1 praktijk training per dag, dat is ook mogelijk.

• 5 daagse training (ma t/m vrij)
• 10:00 uur aanvang
• 10:30 – 20:00 uur training gegeven door Angela Remie
• 21:00 uur einde dag

 

Praktijkdeelname: 1 dag theorie en praktijk, 1 praktijkles van 55 min. : € 75,– per dag

Alleen theoriedeelname: € 35,– per dag

Inclusief lunch, koffie en thee. Avondeten zelf meenemen en op eigen kosten.

Belangrijk voor de praktijkdeelnemers:
Paarden en hun eigenaren kunnen overnachten op ons terrein, tegen kleine vergoeding. Er zijn (mini)campings en meerdere Bed and Breakfast gelegenheden binnen een straal van 10 km, op eigen kosten.
Ben jij erbij? Voor verdere informatie en aanmelden voor de gehele Boost week of dag(en) , mail naar angela@avalonsruiterbegeleiding.nl of avalonsbegeleiding@live.nl

 

Noteer alvast alle evenementen in je agenda! Avalon Academy is the place to be!

De kus Bon en Luca Angela Remie